VÄLKOMMEN TILL MO SANDWICHPANELER

Ett smart val för bygg- och fordonsindustrin

MO Sandwichpaneler

Våra sandwichpaneler har ett brett användningsområde och har många fördelar. De är lätta, flexibla, starka, miljövänliga och isolerar bra.

Vi är det lilla företaget med stora resurser. Sedan starten 2010 har vi utfört många specialanpassade arbeten enligt kundernas önskemål. Kontakta oss för produkter tillverkade enligt era specifikationer.

Våra sandwichelement

Sandwichpaneler (sandwichelement) blir allt mer populära som byggmaterial. Allt fler upptäcker också vilket bra alternativ det är till traditionella konstruktionsmetoder vid uppförande av industrilokaler, lagerbyggnader, kylrum och andra typer av byggnader. Sandwichpaneler är ett modernt byggmaterial somhåller hög kvalitet och går snabbt att montera. 

Vi har stor erfarenhet av att tillverka, limma och utforma sandwichelement. Vi är ett litet företag men har omfattande resurser till vårt förfogande. Sedan starten 2010 har vi hjälpt många nöjda kunder med speciallösningar när det gäller vår typ av paneler.

Läs mer

Vad är sandwichpaneler?

Våra paneler är en materialkonstruktion med sammansatta tunna skikt av ett hållfast material. Materialet är på så vis lättare och mer hållfast än en tjock skiva av samma hållfasta material. Det yttre materialet består av ett ytskikt av glasfiberplast. Själva kärnan är isolerande material av cellplast.

Flera olika användningsområden

Panelerna går under flera namn. Vanligast är sandwich-, element-, SIP- och flerskiktstpanel. Det är i grund och botten samma sak. De har många användningsområden och kan bland annat användas till:

 • Väggar och tak.
 • Ny-och påbyggnation av trailers och lastbilssläp.
 • Byggnation av dansgolv (speciellt effektivt med sviktande element).
 • Busskurer och väderskydd.
 • Påbyggnadsskåp.
 • Sandwichelement till lastbilssläp eller trailers.

Detta är bara några exempel på vad panelerna kan användas till. I själva verket sätter bara fantasin och uppfinningsrikedomen gränserna. Vill du veta mer om hur du kan dra nytta av detta miljövänliga material är du alltid välkommen att kontakta oss. Vi svarar gärna på dina frågor!

Anpassade efter dina mått

Våra paneler specialtillverkas efter varje kunds specifika mått och önskemål. Vi är flexibla och lyssnar till dina behov. Produkterna har många olika användningsområden och kan bland annat användas för att stänga ute buller.

Om du vill veta mer om våra måttanpassade paneler är du välkommen att kontakta oss.

Legotillverkning

Vi kan även erbjuda legotillverkning vid behov. Kontakta oss för ett fördelaktigt samarbete där vi löpande levererar delar tillverkade enligt era exakta specifikationer.

Stor kapacitet

Hos oss finns för närvarande 3 vakuumlimbord med en kapacitet att limma sandwichelement på upp till 14 x 3,10 meter. Vi har stor erfarenhet av limning och klarar av både stora och små beställningar. Självfallet anpassar vi material och tjocklek efter dina önskemål.

Visa mindre

 

Våra sandwichpaneler kan bland annat användas till:

 • Ny- och påbyggnation av trailers och lastbilssläp.
 • Byggnation av dansgolv.
 • Väderskydd och busskurer.
 • Balkonggolv. Paneler är utmärkta för att hålla nere balkongernas vikt.
 • Sandwichelement till lastbilssläp eller trailers.

MO Sandwichpaneler

Modernt och snabbmonterat byggmaterial med hög kvalitet